Monday, March 14, 2005

Labor, labor, labor

Som sagt, intet arbete i helgen, om man inte räknar ett halvhjärtat försök i onyktert tillstånd efter ett blött postseminarium i fredags. En underbar helg visserligen, med massor av westernfilmer (Pris ske Gud att filmfestivalen är över, nu kanske jag får något gjort) och en underbar kväll i en paradvåning i Gamka Stan i Stockholm, med filosofiska diskussioner och ukrainsk champagne.

Jag tycker om måndagar, ty hela veckan ligger utsträckt inför en, trånande och bara vänter på att man ska sprida sitt arbete över den...
Nåväl, har haft distansundervisning idag, ska sitta med det ökända begravningstalet nu, och som ett extra incitament så ska jag ta en fika imorgon med den person som fått mig att börja jobba med denna översättning och förhoppningsvis få lite inspiration och feedback.

1 comment:

buy generic viagra said...

halvhjärtat försök i onyktert tillstånd efter ett blött postseminarium i fredags. En underbar helg visserligen, med massor av westernfilmer (Pris ske Gud att filmfestivalen är över, nu kanske jag får något gjort) och en underbar kväll i en paradvåning i Gamka Stan i Stockholm, med filosofiska diskussioner och ukrainsk champagne.