Wednesday, March 16, 2005

Nulla munditia

Är väldigt inspirerad efter fikat med min medförfattare in spe igår. Jag skulle alltså sköta själva översättningen av begravningstalet, samt den språkliga kommentaren och han de historika noterna samt introduktionen. Vi enades om att han skulle få en översättning i maj att börja jobba med. Skulle hemskt gärna slita med den texten, men lägger den nu åt sidan för att syssla med min kursläsning och skrivandet av forskningsplan samt ytterligare ett litet projekt, en översättning av en juridiska avhandling från 1700-talet.
Har endast ögnat igenom den avhandlingen och den ska gärna vara klar till påsk så det gäller att ligga i nu.
Jag har haft distansundervisning med mina små änglar idag och det har återigen strulat till sig med deras studiebesök och det irriterar mig särdeles. Inte för att det gör mig så mycket men jag hatar när planer ändras.
Det är ingen bra arbetsdag idag heller, mitt nya kylskåp ska anlända så allt måste vara fint och städat i köket så att inte hantverkarna kommer att skratta åt mig. Jag måste lära mig att slappna av.

2 comments:

viagra online said...

i enades om att han skulle få en översättning i maj att börja jobba med. Skulle hemskt gärna slita med den texten, men lägger den nu åt sidan för att syssla med min kursläsning och skrivandet av forskningsplan samt ytterligare ett litet projekt, en översättning av en juridiska avhandling från 1700-talet.

cialis online said...

Har endast ögnat igenom den avhandlingen och den ska gärna vara klar till påsk så det gäller att ligga i nu.