Sunday, August 27, 2006

caput detegere


Jag är, som tidigare sagt, ingen större anhängare av att lägga ut bilder på bloggen, de fyller generellt sett ingen funktion och det är ett steg på vägen att få en sådan där "titta min katt, och titta mina nya skor,titta en kändisbild och titta här, en jätte-jätte skojig bild av en lustig trafikskylt...", dock känner jag det är dags att göra ett undantag då den anspelar på såväl min kärlek till Catullus som min irritation över ynglingar som sitter och äter med hatten på (psst, you look like total dorks).

2 comments:

dunderklumpen said...

Haha, quel coincidence.
Jag satt så sent som igår och ondgjorde mig över hattbeklädda spolingar på Snärkes.
Jag kom fram till att det var Justin Timberlakes fel, då han envisas med hatt och tydligen tycker dagens ungdom att han tillför något vettigt till deras liv. Dessutom står han redan lågt i kurs hos mig då han har stulit mitt hjärtas dam, Cameron Diaz, vilket ioförsig påvisar en viss grad av god smak, men ändock.

Bonne nuit, ma chérie

ChW said...

Angående damers bärande av hatt inomhus däremot, ur Fredrik Lindströms Jordens smartaste ord:

"Jag hade som liten otaliga kontroverser med min mor (född 1930), som gärna behöll en stor, provocerande pälsmössa på när vi åt lunch på skidsporthotellet. Jag skämdes bottenlöst, medan hon hävdade, och fortfarande hävdar, att en dam behåller hatten på inomhus."

Får ni också en ganska rolig bild för er inre syn?