Tuesday, May 02, 2006

Volo

Det där med flytt och pendlande håller fortfarand på att göra mig vansinnig, det förstör min dagliga tillvaro. Man har inte tillgång till sina böcker, man har inte tillgång tillmsin dator, man är ständigt en smula förvirrad när man vaknar, då man är osäker på var man är.

Jag skulle vilja mycket mera tid åt att skriva här, det finns så mycket i latiniteten som jag funderar på, jag tycker mig ha mer att säga om Lucretius, jag skulle vilja utveckla mina tankar runt Catullusd dikt 64, jag har anteckningar om kvinnliga fyllon hos Terentius, jag skulle väldigt gärna orera om Diane di Primas poesi och översättningar från latin, men då livet är ett hyggligt kaos just nu så får ni nöja er med min självömkan och klipp-och-klistrade inlägg. Bättring lovas dock!

Valborg var magnifikt, vi hade i sanning tur med vädret.
Dagen börjades med den bästa av frukostar, gröt och Gula Änkan, i en lägenhet fullproppad med ditresta stockholmare. Korkarna flög ut genom fönstren och stämmningen var på topp.
Jag tog en snabb vända ner till forsränningen, men då drösvis med gäster skulle anlända till mitt hem för silllunch var det högre prioriterat att vända hem och se över de kilovis med potatis som kokats.
Som sagt, vädret var bra, så man kunde sitta ute, det var emellertid ruskigt blåsigt sdukar och filar fick förankras noga.Det kom ett trettiotal gäster!
Det sjöngs vansinnigt mycket, k-zine och jag hade konstruerat och kopierat upp 8-sidiga sånghäften dagen innan. Ingen ställde sig upp under Kungsången (eller internationalen för den delen) men närapå alla under Nationalsången. Jag vet att ni, iuvenes, undrat hur detta skulle utfalla. Och kära Symmachus, jag tror inte någons händer darrade.
Kvällen var ändå höjdpunken för mig, jag var och åt middag hos min "mentor", eller vad man ska kalla damen i fråga, och fick sålunda en kväll fylld av spännande konverastion och nya insikter.

Och Dunderklumpen, här är dina valspråk, det är bara att börja prägla dina mynt:
Protego Deum
Maior Ieso ET Beatlibus

3 comments:

Unknown said...

Ooh tack, du är alltför rar :).
Dags för mig att fastna i en falskmynterihärva ;).

stockholmienne said...

Tusen tack vännen! Fantastiskt trevligt och gott och härligt!

kram

S

Unknown said...


Invest with 200$ and get a returns of 5,000$ within seven business working days.

Why wasting your precious time online looking for a loan? When there is an opportunity for you to invest with 200$ and get a returns of 5,000$ within seven business working days. Contact us now for more information if interested on how you can earn big with just little amount. This is all about investing into Crude Oil and Gas Business.

Email:investmetoil.gasfinancial363@gmail.com